درباره بهینه گر

null

شرکت توسعه الگوریتم های بهینه گر در سال ۱۳۹۳ و با محوریت مجموعه نرم افزارهای توسعه و تامین تاسیس گردید.
توسعه و تامین مجموعه‌ای از سیستمهای یکپارچه است که تلاش می کند فرایندهای مرتبط با پروژه ها را در حوزه های کاری مختلف از جمله برنامه ریزی و زمانبندی پروژه، ارائه و مدیریت طرح ها، روال های انتخاب پیمانکار و عقد قرارداد، کنترل تامین کالای پروژه، کنترل کیفی اجرای کار، نظارت بر اجرای کار، صدور صورت وضعیت و مدیریت مستندات پروژه خودکار سازی نماید.
در طراحی فرم ها، ساختارهای داده و گردش های کاری این مجموعه، تلاش زیادی به کار گرفته شده تا ضمن رعایت سهولت استفاده در حالت کلی، سیستم توانمندی پاسخگویی در حالت های متنوع و خاص پیش آمده را نیز داشته باشد.
همچنین با توجه به وجود ابزارهای پراجکت سرور و شیرپوینت سرور با قابلیت مدیریت زمانبندی پروژه ها و مدیریت مستندات کوشش شده است تا به جای اختراع دوباره چرخ، توان لازم جهت سفارشی سازی و تطبیق حداکثری این ابزارها با نیاز سازمان های داخلی مصروف گردد.
در گزارشات مختلف سیستم نیز سعی شده است تا در ابتدا سریعاً نمایی بسیار خلاصه و کلی از عملکرد سازمان به صورت متنی یا نمودار گرافیکی به کاربر ارائه شده و کاربر با کلیک روی نقاط مورد نظر، امکان دسترسی به سطوح بعدی تا جزئی ترین سطح اطلاعات را ظرف چند ثانیه و با چند کلیک داشته باشد.
به لطف پروردگار تاکنون گردش های کاری هزاران پروژه از طریق این سیستم انجام شده و این سیستم به عنوان یک محصول دانش بنیان توسط کارگروه ارزیابی شرکت های دانش بنیان مورد تایید قرار گرفته است.
لازم به ذکر است که تولید سیستمهای توسعه و تامین در سال ۱۳۸۷در قراردادی به مدت ۱۳ماه و ارزش حدود یک میلیاردریال توسط شرکت پایاسیستم مرو با مدیریت آقای مهندس مجید مددیان آغاز شده است.

درباره مدیر عامل

null

آقای مهندس امیر حجت رستگار راد دانش آموخته دبیرستان علامه حلی کرمان (زیرمجموعه سازمان استعدادهای درخشان) در سال ۱۳۷۶ می باشد. وی برنامه نویسی را از سال ۱۳۷۲ شروع کرده و در طی دوره دبیرستان، اولین برنامه کاربردی (Application) خود را با موضوع ترسیم نمودارهای گرافیکی به زبان پاسکال تحت سیستم عامل MS-DOS ارائه نمود که با توجه به ایجاد درک مفهومی از برخی معادلات دروس ریاضی با استقبال سایرین مواجه گردید. وی همچنین در سال ۱۳۷۴ موفق به اخذ مدال برنز المپیاد ریاضی کشوری شده و در سال ۱۳۷۵ نیز مدال نقره المپیاد کامپیوتر را در سطح کشور کسب کرده است. مهندس رستگار راد پس از حضور در کنکور سراسری سال ۱۳۷۶ با کسب امتیازات ۹۸ و ۱۰۰ درصدبه ترتیب در سوالات بخش های ریاضی و فیزیک کنکور سراسری توانسته است رتبه کل ۱۵۱ را در میان تمام شرکت کنندگان در سطح کشور کسب نماید. در نتیجه پس از قبولی در تمامی کدرشته های نرم افزار در سطح کشور، امتیاز لازم جهت حضور در تمامی دیگر کدرشته های مهندسی موجود در دفترچه کنکور سراسری را در انتخاب های بعدی پیدا کرد. آقای امیر حجت رستگار راد دارای مدرک کارشناسی از دانشگاه صنعتی شریف در سال ۱۳۸۰، عضو بنیاد ملی نخبگان، متعهد به کیفیت و علاقه مند به آئین و سرزمین خود می باشد.